Om os

Handbjerg Yacht Service

Din båd i gode hænder

OM OS

 

Hvorfor skal vi samarbejde om din båd?

 

Vi ønsker at give din båd den behandling den fortjener. 

 

Lad os om det praktiske omkring vedligeholdelse og servicering, så kan du nyde båden i sommerperioden og trygt lade os tage os godt af din båd i vinterhalvåret.

 

Vi håber på at kunne understøtte nye sejlere, som gerne vi i gang med det frie liv på vandet, og som endnu ikke har så meget erfaring med slibning og værktøjer til vedligeholdelse. Det kan også være en hjælp for dem, der ikke længere selv ønsker bøvlet, men stadig nyder at få vind i håret på fjorden.

 

Handler det om reparationer, hjælper vi med at få overblik over behovet, og sørger for at kompetente folk varetager opgaven. Vi har selv gennem et langt liv med sejlads fået stor erfaring med håndtering af diverse reparationer. 

 

 

DAGLIG LEDER

Hvorfor har vi startet Handbjerg Yacht Service?

Vi, Tommy og Johannes, har været med i hele processen omkring opbyggelsen af Handbjeg Marina og har i den periode set et behov for bedre service ydelser for sejlere i den vestlige del af Limfjorden.

 

- Når vi ser et behov, som vi gerne vil hjælpe med at dække, er der for os ikke langt fra tanke til handling. I foråret 2018 lykkedes det at få FLAG midler til at dække 50% af projektet med at etablere Handbjerg Yacht Service, og vi valgte derfor at tage springet og kaste os ud i det, siger Johannes Ruby.

 

I 2018 er det indkøbt tankningsanlæg, ophalevogn, traktor, opbevaringsvogne og værktøj. Det fungerer virkelig godt.  Der vil blive etableret en plads til spuling af bådene. Den frostfrie hal til vinteropbevaring er taget i brug i oktober 2018. I 2019 vil vi markedsføre Handbjerg Yacht Service i den vestlige del af Limfjorden og i det sydlige Norge.

 

Handbjerg Yacht Service - Din bådpartner.

Johannes Ruby

info@handbjergyachtservice.dk

 

Det er Johannes Ruby, du skal kontakte for at lave aftaler med Handbjerg Yacht Service. 

 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?


SERVICES

 

ANBEFALINGER