Services

Handbjerg Yacht Service

Din båd i gode hænder

DIN BÅDPARTNER

 

Hvad end du står med af spekulationer omkring din båd, ønsker vi at være din bådpartner. Du kan se, hvilke services vi tilbyder nedenfor, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

 

 

VINTEROPBEVARING

 

Hos Handbjerg Yacht Service tilbyder vi to typer opbevaring af din båd. 

 

Du kan få den opbevaret i en frostfri hal ved Handbjerg Marina, hvor masten tages ned. 

 

Du kan også få den opbevaret udendørs, hvor masten kan forblive oprejst.

 

Pris for vinteropbevaring inkluderer ophaling og isætning. Du kan også bestille ophaling og isætning særskilt.

 

KLARGØRING

 

På Handbjerg Yacht Service værksted kan vi tilbyde slibning og maling samt klargøring af båden til den nye sæson. 

 

Ønsker du at vi sætter båden i vandet, gør den rent og fylder køleskabet for dig, så den er tiptop klar til sejlads i den nye sæson, så klarer vi også det. 

 

TANKNING

 

Du kan tanke din båd med bensin eller diesel på Handbjerg Marina. Bestil senest fredag kl. 12 og så kan du tanke lørdag kl. 8-10 eller efter aftale. Send email med angivelse af brændstoftype og forventet antal liter til info@handbjergyachtservice.dk.

 

Vi tilbyde salg af benzin på marinaen, således at man er fri for at fragte brand- og eksplosionsfarlig benzin i egen bil – og undgå eventuel forurening af marinaen ved tankning.   


Aktuel dagspris oplyses ved bestilling af brændstof.


 

REPARATIONER

 

For at tilbyde dig den allerbedste service, tilbyder vi at hjælpe dig med at indhente tilbud fra områdets specialister i reparation af både. Vi har et godt kendskab til de lokale samarbejdspartnere indenfor det maritime og kan derfor vejlede dig til den helt rigtige løsning for din båd. 

 

Vi tager et lille gebyr for denne service, og til gengæld slipper du for at spekulere over, hvordan du skal få båden fikset.